28/9-10

Jag kastar stenar i mitt glashus, jag kastar pil i min kuvös.

Har blivit ett ganska långt uppehåll mellan bloggarna nu.
Seriefinalen är spelad och den blev väl inte riktigt som jag hade hoppats. Förlust med 4-1 och jag spelade bara en halvlek pga brutet finger.
Det har blivit så mycket diskussioner kring den här matchen. Dels om Habos sätt att använda a-lagsspelare i sitt b-lag, dels om åskådarna och även om min "lilla" olycka. Jag kan ju säga vad jag tycker om de här 3 punkterna, inte för att de som läser min blogg kommer bry sig men ändå.
1. A- eller B-lag?
Ja, inte så mycket att säga om det egentligen tycker jag. Får man och kan man "toppa" sitt lag inför en seriefinal så gör man väl det (hur dum är man inte annars?). Att det enligt reglerna går att göra såhär kan man däremot tycka är fel, det är svårt att göra på nått annat sätt bara. Habos lag som dom kom med var bättre än oss och dom vann rättvist enligt dom reglerna som finns. Sen om det är rättvist att vissa lag får använda spelare från 2 divisioner högre är en helt annan sak.
2+3. Åskådarna
Jag personligen har alltid haft svårt för åskådarna i Habo och denna dag fick vi det bevisat att 2 av dom faktiskt inte är några ljushuvuden. Att i paus stå i motståndarnas klubbstuga och slänga ur sig "det var det bästa som kunde hända Habo" (om att jag blev skadad) är väl inte det smartaste man kan göra. Jag vet inte om jag ska tacka för komplimangen eller inte. Ljushuvud nr 2 är han som efter en ganska brutal glidtackling med en utburen TSK-spelare skriker åt tjejen som glidtacklade att gå därifrån för att det inte är något att be om ursäkt för. Jag vet inte om det finns något som heter sportsligt i hans värld. Det finns ev. ett ljushuvud till (om det nu inte är samma som någon av ovanstående) som har kommenterat ett blogginlägg från en av våra tjejer. Jag citerar rakt av "Spelet slutar inte förens domaren blåser och det gjorde hon inte för att eran målvakt inte höll i bollen." Vi låtsats nu att det han/hon skriver är sant, om jag inte höll i bollen, varför i helvete sparkar dom då på mina fingrar och i ansiktet?! Hade detta varit sant vet jag inte vad jag hade gjort. Som tur är så är det inte sant utan jag höll i bollen och någon sparkade bollen ur händerna på mig och sparkade då även mig på fingrarna och i ansiktet utav bara farten. Jag tycker inte att det kan bli mer "farligt spel", som det så fint heter i regelboken, än såhär. Farligt spel ska bestraffas med rött kort, i detta fall blev det ett ynkligt gult kort. Frispark fick vi också så blåste i pipan gjorde ju domaren också minsann. Och dessutom ska hon ha blåst innan jag fick ta emot dom 2 sista sparkarna. Jag tror inte på något sätt att spelaren var nöjd över detta och jag hoppas att jag har rätt. Men att resa sig upp efter att ha dragit tillbaka fingret som inte alls såg ut som det skulle och mötas av en ring av habo-spelare på mittplan som står och (enligt dom) peppar varandra och skriker på varandra ist för vad man normalt ser på en fotbollsmatch när någon reser sig efter en skada. Jag vet inte om ni brukar se på fotboll på TV men en applåd är en standard grej som man gör, vare sig det är sitt egna lag eller motståndarlaget.

Nu har jag fått skriva av mig och den här matchen är egentligen inget att tjura över. Vi kämpade bra men Habo var bättre. Det blir spel i Div.5 nästa år också men då behöver vi ju inte möta Habo iaf och för min del ska det bli jävligt skönt då dom inte har minsta respekt för att målvakten ligger lite i underläge när man ligger ner framför fötterna på dom.

Vårat lag är trots allt ett bra lag på alla sätt och vis. Inte bara på att spela fotboll. Den 15 oktober ska vi ha en hejdundrande lagfest och fira vårat brons (ja vi tappade silvermedaljen med 4 mål i målskillnad), det kommer bli najs!

Pusshej

/Sandra (som nu har gips för 4:e gången på högerarmen/handen)

23/9-10

Tänk om vi skulle vakna utan läppar, med hela munnen fylld av blod och bakom tungan inga ord.

Var på a6 igår och shoppade med lillasyster. Hon är så sjukt bra min syster. vi köpte saker på JC för 1300kr. Haha vi kan shoppa hon och jag! Jag köpte även mig ett par skor, ett par örhängen och lite smink. Skönt att man får lön nu igen!

Vi går in i en provhytt och emma försöker hänga på skynket på kroken men har tagit fel ände. Jag hjälper henne och tar andra änden och hänger på kroken. Emma utbrister då halvt uppgivet:
- Jag är ju dum i huvudet!!


En av sak av allt jag köpte, en klänning på JC! Emma köpte en likadan fast röd, sen köpte vi även likadana tjocktröjor! Haha det ska väl märkas att man är systrar!?

Idag har jag tränat, sista träningen innan seriefinalen och jag är sjukt nervös redan. Tänk att vi har chans att vinna serien, bara vi vinner över habo! Imorgon ska jag jobba sen vara hemma hela kvällen med mamma och  pappa, blir väl idol och lite sånt sen sängen tidigt. På lördag ska jag jobba och sen hem till älskling och mysa och ladda inför söndag. 

Nu ska jag snart sova.

/Sandra (som vill vinna serien)

20/9-10

Välkommen, välkommen hit. Vem du än är var du än är. Duka din veranda till fest för en långväga gäst i landet lagom är bäst.

Sitter hos emil och väntar på att han ska komma hem från träningen.
Jag älskar debatten om SD tycker det är jättekul att folk är så skraja, men vi har ju helt klart sett nu att invandringspolitiken är något som bör ses över. Det är uppenbarligen väldigt många som tycker det. Jag anser absolut inte att folk som röstat på SD är rasister. Det är människor som insett att vi tyvärr itne kan hjälpa alla som behöver hjälp. Vi måste tänka på vårt eget lands ekonomi. Jag håller med SD på några punkter i deras politik och andra punkter håller jag inte med om, och så är det ju med alla parti. Det finns inget parti som jag helt och hållet håller med i hela deras politik.
Måste även påpeka att jag för tillfället hatar den svenska median. Är det ett demokratiskt land så är det. man kan inte stänga ute vissa grupper från media, men i detta fall tror jag att det bara gynnade de drabbade.
Svenska folket har talat och alla kan inte bli nöjda i en omröstning!

Nu ska jag se på biggest loser =)

/Sandra (som inte röstade på SD)


17/9-10

Som musik man bara hör, när man kan tala samma språk, när man delar alla hemligheter, stora som små.

Mitten av september redan. Tiden bara rusar iväg. Snart kommer snön igen och det blir mörkt nästan dygnet runt. Lite mysigt med mörker ifs.
Snart ska jag åka in till stan och äta med Jennie och sen gå på med henne, Mickan och Becca. Ska se "I rymden finns inga känslor". Verkar vara en småtrevlig och rolig film. Om 8 minuter ska jag gå upp ur sängen och byta om och fräscha till mig. Är så sjukt trött. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag varit uppe kl 4 tre dagar den här veckan och kl 6 idag. Just nu är jag jäkligt glad att jag inte tog jobbtiden imorgon. Hade varit D-Ö-D då.

Nu har dom där 8 minuterna gått, dags att göra sig i ordning och stoppa huvet i kallt vatten ch se om jag piggnar till. Vill ju inte somna på bion.

/Sandra (som inte tycker om att gå upp tidigt)

13/9-10

Jag höll en hand då mot din varma hud.

Jag och Emil hade jättemysigt i lördags och det blev jättegod mat! Jag somnade dock som vanligt när vi skulle titta på film, vaknade av att mamma ringde och ville att jag skulle hämta dom runt tolv nångång. Vaknade vid 13 igår och fick ganska bråttom iväg till matchen. Var en seg match och var orolig för att det skulle bli en till "torpamatch" men det löste sig till slut och vi gjorde inte mindre än 8 mål den sista halvtimmen!
Idag tog jag sovmorgon imorse för nu har jag tre väldigt tidiga dagar framför mig med inventerande på ÖoB.

Dukning!


Vi är bäst!


Min kock<3


Förrätt: Toast skagen


Varmrätt: Kreolsk kycklinggryta


Efterrätt: Créme brulée



Nu ska jag nog se på en film tror jag.

/Sandra (som väldigt gärna vill vinna serien)

11/9-10

Är du lycklig nu, är du lycklig nu, är du lycklig nu?

Sitter i underkläder och funderar på vad jag ska ta på mig för något. Vill vara lite fin ikväll för jag och Emil ska mysa och laga trerättersmiddag :) Det är kul att laga mat tillsammans! Har inventerat på ÖoB i värnamo idag så var uppe kl. 4, är därför lite rädd att jag kommer somna ganska tidigt idag.

Nu har jag fått på mig kläder. Blev min nya tröja från HM. Nu ska jag bara sminka mig också!

Imon kanske det kommer lite bilder.

Förresten så får ni väldigt gärna kommentera om ni läser!

/Sandra (som tycker det är kul att göra sig fin)

8/9-10

Lägg dig ner i gräset nu, du är så varm här

Mickan var här nyss och slingade håret på mig! Hon är så duktig. Blev jättebra. Så nu är jag mer blond än jag var innan, på vilket sätt jag är blond är väl upp till var och en att bedömma. Haha. Nu ska jag se klart filmen som jag tittade på igår. "Mun mot mun" heter den. Den är ganska dålig faktiskt. En typisk svensk b-film.



/Sandra (som är en ganska smart blondin, om hon får säga det själv)

6/09-10

Älskling det är livet som leker, Du leker med oss nu

Pratar med Emil i telefon...
(Emil)- Du går ju och lägger dig så sent jämt.
(Jag)- Bara för att jag inte har nått jobb..
(Emil)- Jobb?! nee liv..

Han är så snäll mot mig jämt! =) Kärlek till dig Emil!

Hejhopp

/Sandra (som har en skojig pojkvän)

3/9-10

Du stryker fingrarna lätt mot min kind.

September, en månad som definitivt leder oss till hösten. Men skrapa rutorna första veckan i september!? Tänk om det blir en lika kall och snöig vinter iår igen. För ja, vi fick skrapa bilrutorna idag innan vi åkte till jobbet.
Igår var Emil hos mig. Vi åt kinamat och tittade på Beck och myste. Sen sov han här, det är så himla mysigt att sova tillsammans (så länge han inte snarkar för högt). Tyvärr fick vi ju gå upp vid 6 idag, men men sånt är livet. Imon ska jag gå upp kl 4 för att inventera på ÖoB i Tranås. Inte så kul. Men nu är det dags att sova. Godnatt!

Fick blommor av Emil!


/Sandra (som inte är morgonpigg)

1/9-10

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, om jag hade lite hjärta att dela med mig, om jag hade lite kärlek så var den till dig.

Idag har jag massa att göra men vill egentligen bara ligga här. Det här är dagens "att göra-lista"

- Klippa gräset
- Laga mat till familjen
- Baka
- Städa mitt rum
- Hämta min jacka i stan

Inte så roliga saker som ni kanske ser. Men men, dags att gå upp ur sängen och äta frukost nu.


2 maträtter som jag gjort, den nedersta är dock kebabtallrik som jag och emma åt. De andra bilderna ligger på mobilen och jag orkar inte lägga in dom.

pusshej!

(kom på att jag glömt det här de sista inläggen)
/Sandra (som faktiskt tycker det är kul att laga mat, men inte just idag)

RSS 2.0