26/3 -09

Kom låt oss gå härifrån, låt oss resa någonstans.
Resa långt härifrån, låt oss bli dom som försvann.

jahapp nu har jag inget att göra igen så då skriver jag blogg. eller jo, egentligen har jag massa att göra typ plugga ECDL eller samhällskunskap men hur kul är det liksom?
Imorgon är det fredag, blir en kort fredag. Ska upp tidigt på lördag och göra högskoleprovet = inte kul!

Jag är sjukt trött på skolan. Har funderat på hur det kommer sig att ajg har varit så trött varje morgon den senaste tiden. Har kommit fram till att förmodligen är det för att jag är så sjukt trött på skolan så jag vill helt enkelt inte gå till skolan. Jag HATAR skolan. Finns inget kul där, absolut ingenting. Man bara är där för att man måste typ iaf nu det sista innan studenten. Förutom när man har birgitta och hon är den suraste jävla satkärringen jag varit med om. Tur att man inte har matte längre iaf. Känns ju inte direkt bättre att vi nu framöver kommer ha prov alla veckor utan 2 fram till vecka 21.. vecka 23 sätts betygen! ska bli skönt och sista veckan i skolan KAN bli kul, beror helt på klassen. Som det är nu tycker jag inte alls om klassen och det har sina förklaringar som jag inte tänker ta här!

ojojoj vilken deppig blogg det blev. Var inte riktigt meningen kanske.. men så kan det bli!

Tihi nu ligger jag i sängen med laptopen, asgött! ;)

Usch jag lever verkligen på gränsen mellan hopp, förtvivlan, glädje och sorg hela tiden :/ ena stunden är jag jätteglad och alla bekymmer är som bortblåsta. Helt plötsligt får jag en "down" period någon timme och då är ALLT pest och pina.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag utan dina andetag <3

För ungefär en månad sedan hade jag aldrig gråtit av lycka, jag hade aldrig gråtit av lycka bara av att tänka på någon. Igår när jag kom hem på natten fick jag ett sms och det var allt som krävdes. Jag blev så glad så jag grät, det var inget jättespeciellt sms egentligen. Jag är bara så lycklig tillsammans med dig Emil helt enkelt! Jag bara hoppas och vill att du ska må bra. Ingenting får hända dig, INGET! Jag kan ligga och läsa dina sms om och om igen. Jag är så glad. Så glad att jag har någon som jag kan tycka om, någon som gör mig lycklig och som jag vill göra lycklig. Någon som jag älskar, som jag märker att han älskar mig tillbaka!
Emil Thelander!<3

Dags att sova snart kanske, men jag har faktiskt inte alls lust för det :/ aja ska sluta skriva nu iaf...

/Sandra (som gråter av lycka)

12/3 -09

Om en svart katt korsar din väg betyder det att djuret är påväg någonstans.
Groucho Marx

jag är riktigt usel på att skriva i min blogg har jag märkt. men det är oftast för att jag inte har något kul att komma med.. orkar inte sitta och berätta efter varje helg vad jag har gjort :P jag gör ungefär samma saker varje helg så jag kan ju skriva när jag gjort nått speciellt ist :P

sitter och pratar med brorsan på msn.. han är kul han :D innan satt vi coh diskuterade helt allvarligt om inte n'sync ska spela i sverige snart. sen kom vi fram till att om vi har tur kanske dom kommer till gisleparken, fast då utan justin ;)
han ställde precis en gåta till mig:P

- Hur får man bort gåshuden från snoppen?

- vet ej

- Dra ut snoppen från röven på gåsen, och ta en funderare på ditt sexliv.

hahaha :P dagens skratt^^
ett till kul framförande från brorsan:

"Att gå på krogen är som att öppna en ask choklad. Alla godbitar är redan tagna och allt som återstår är några spritfyllda äckel i hörnen...."

jaow, så kan det vara.. Sandra sitter och mår illa :/ tror jag vräkte i mig för mycket godis och chips innan :S inte bra..

hmm eftersom jag inte har så mycket att skriva om så ska jag skriva lite om min kära broder nu när ändå mer än halva bloggen handlar om honom :P

Niklas "Nillas" Bromér
Född 1987 i jönköping :P levde dom tre första åren ensam med våra föräldrar tills lilla jag kom :) av gamla filmer att dömma var vi ganska goda vänner redan från början och niklas petade på mig hela tiden^^ det dröjde väl tills niklas började skolan och satt och grät på sängkanten för att han inte ville ha på sig kläderna som mamma lagt fram som vi kanske blev osams lite oftare. dock var det ju inte mycket lönt för mig att ens försöka bråka. jag förlorade ju jämt iaf :P förutom den gången som jag helt oväntat med enda anledningen "att se om det gör ont" släppte en järnkula i huvudet på honom. då grät han före mig! ;) mohhaha
ananrs minns jag mest våra galna filmer och konstiga lekar som t.ex. binda fast den andra i sängen med allt du hittar som hjälpmedel coh se om den kommer loss. lekte även fångarna på fortet kommer jag ihåg och den roliga leken "krockbil" som vi senast lekte för typ ett halvår sen xD vi hittade även på en egen lek som vi lekte i hallen med namn "stussboll". den gick ut på att man satt i varsitt litet innebandymål och slog på en ministudsboll med händerna och skullegöra mål. haha jaa, allt möjligt konstigt lekte vi.. pingis på köksbordet bl.a.
Nu har vi gått över till dataspel ist och spelar fortfarande age of empires vilket vi gjorde för väldigt längesen också :P
kommer även ihåg när vi spelade fotbolls manager spel och skrev uppa llt vi gjorde i olika pärmar på papper..
Vi hade även en sommar då vi umgicks nästan hela tiden med lite andra personer också, en väldigt minnesvärd sommar :) har faktiskt börjat umgås lite ibland på helger nu också :P Tänk vad bra det kan vara att ha en bror :D

bilder från den gamla tiden:



Lite nyare bilder:


Vad skulle jag göra utan min kära broder? Han är den bästa brodern man kan ha! <3

Det var allt från mig idag :P godnatt gott folk!

/Sandra (som alltid vill ha såhär bra kontakt med min bror)


RSS 2.0