25/10-09

Och där faller ännu en tår, rinner nedför kinden..

Nu är jag trött och ska snart sova. Har varit med Emil hela helgen i stort sett, bortsett från några timmar på lördagen då var det lagfest... och imon ska vi träffas igen för då är det innebandy =)

När jag träffar dig så mycket förstår jag verkligen varför jag älskar dig. Jag är så lycklig tillsammans med dig och vi har alltid kul =) Jag satt och bara tittade på dig när du spelade xbox idag, jag tittade inte på matchen överhuvudtaget utan bara satt och tittade på det finaste som finns att titta på, Dig... Jag kan inget annat än le när jag tittar på dig, jag är lyckligast! Det finns inget/ingen som kan få mig att må så bra som du får mig att göra, men det finns inte heller nån som kan göra mig så ledsen som jag blir när du inte mår bra..
Att inte kunna hjälpa till och inte kunna göra någon man älskar glad är hemskt. det går inte beskriva känslan av att känna sig så otillräcklig.. Det är hemskt. vet inte vad jag ska skriva, saknar ord, önskar bara all lycka du kan få för det är du värd!

Emil - Du är det bästa jag vet!<3 Finns ingen som kan vara så dum i huvet som du men ändå vara så underbar ;) (du vet vad jag menar)

Nu ska jag snart sova!

/Sandra (som inte kan hålla tårarna inne idag heller)

22/10-09

Lägg dig ner nu och sov lilla syster...

Jag har köpt en ny egen dator :D jättehärligt.. nu kan inte mamma klaga över att jag använder HENNES dator :D tänkte bara tala om det för nu måste jag sova.. jobb imon igen, men det är fredag imon! :D hoppas jobbet går fort imon.. i helgen blir det lagfest också, spännande :P aja, godnatt alla människor!

/Sandra (som var trött idag)

14/10-09

Jappala!

Sitter på Elins rum och surfar runt lite, hon slutar snart :D senare ska vi gå på rundvandring i orsa och ta lite kort osv :P kommer bli myysigt :D än så länge har jag typ bara sett lägenheten, den e jättefin och mysig.. det är kallt ute fast solen skiner och det är klarblå himmel, så väldigt bra väder ändå måste jag säga :) ni får väl antagligen se lite kort sen ;) men nu har jag inte mkt mer att skriva, kika in på whatalifewelive.blogg.se där kommer jag och elin skriva lite under veckan!



hejdå!

/Sandra (som glömde sitt halsband)

11/10-09

Efter regn kommer solsken, så då måste det ju även vara tvärtom..

Jag hatar söndagar. Jag verkligen hatar dom, ångestens stora dag... Vill bara att det ska vara tisdag nu så jag får åka härifrån.. hatar mitt rum, hatar min säng allt är så tråkigt här... jag önskar att jag kunde göra något med mitt liv, men det går inte, jag kan inte.. fråga mig inte varför...

Ska bli så kul att få träffa Elin igen. Jag ska njuta av varje sekund, inte tänka på någonting annat än att bara ha kul!

Jag har så svårt att hantera mina känslor. Alla mina känslor kommer ut som tårar både glada och lessna och alla dess sorter. Och fine, det får väl vara så. Men ibland när jag gråter vet jag inte varför, jag kan vara både arg glad och lessen på samma gång.. Det är så jobbigt, kan inte förklara riktigt och ingen skulle nog förstå om jag försökte heller.. har bara en äcklig känsla av oro och uppgivenhet.. tog en lång promenad för en stund sen, gick bara rakt ut i skogen, tänkte att jag märker ju var jag hamnar, för nånstans tar ju skogen slut och då borde jag hitta hem.. det gjorde jag, hamnade långt upp nånstans vid gatorna ovanför spånhultsbacken... det var skönt, men jag vet inte om det hjälpte nånting...
ska sluta skriva nu, kommer ju ingen vart med det här iaf och så ska jag torka tårarna och göra något med mitt liv, måste hitta en hobby, måste hitta nått att göra.. det här funkar snart inte längre...

/Sandra (som är uppgiven)

10/10-09

Hur snabbt brinner hår egentligen?

Detta satt jag och jennie och disskuterade hemma hos mickan på förfesten. och jennie tog det så seriöst så hon testade. och reslutatet var: väldigt fort, men inte fort nog utan att jag hinner släcka ;) Okej, det var väl inte riktigt meningen att hon skulle testa utan hon råkade doppa håret i ljuset som stod på bordet på centrum.. och jävlar vad det luktade äckligt :S hahaha xD men det var ganska kul faktiskt, sorry jennie men skadeglädje är den bästa glädjen :P hade en väldigt rolig kväll igår innehållandes allt som en utekväll ska innehålla :P

You're simply the best, better than all the rest, better than anyone!<3

Nu ska trötta jag göra mig iordning inför kvällen, lagfest med mat,fotboll och lekar =)

/Sandra (som hade jävligt kul igårkväll)

4/10-09

Jag må vara liten, men jag är stark som en björn...

Jag Har bokat en resa till Elin i Dalarna!!!


Ska bli jättekul att träffa henne igen och se hur hon har det :) hihi 13-19 oktober kommer jag befinna mig i Orsa :D


Bara en vecka och 2 dagar kvar...

/Sandra (som saknar sin lilla vän)


2/10-09

oh my love, my darling, I've hungered for your touch..

Helg igen! Veckorna går sjukt fort, och det är skönt faktsikt.. Det som känns jobbigt är att jag inte är påväg nånstans. När man gick i skolan hade man ju liksom ett slut, man såg fram emot studenten och då började ett nytt liv.. nu finns det liksom inget mål framför mig. Finns inget jag kan bli "klar" med, det bara fortsätter och fortsätter..

lite gladare saker nu :P jag har börjat planera in en resa till elin och björnarna i Orsa, förhoppningsvis blir det en hel vecka mellan 13-19 oktober :D kommer bli sjukt kul!! :D

Nu har idol börjat och snart är det mat så nu ska jag inte skriva mer blogg :)

/Sandra (som har en ensam helg)

RSS 2.0