29/7 -07

[Skrivet av Sandra och Jennie]

3,14159265358979323... för fler siffror och vacker sång se och hör:
http://www.soh.se/Templates/Login/Login.aspx?id=515&url=%2ftemplates%2fPage1.aspx%3fid%3d4716

Här hade vi tänkt skriva en rolig liten text, men så blev inte fallet. Asså inte för vi ramlat eller något., men ni kanske fattar? Om vi hade ramlat, tror ni då att vi hade slått oss? Och om vi hade slått oss hade ni blivit ledsna då? Eller hade ni blivit glada? Om ni hade blivit lite glada hade vi blivit lite ledsna för vi vill ju att ni ska bli glada när vi slår oss. Förstår ni att vi känner oss sårade isf? Asså vi har inget sår, för vi ramlade ju aldrig.

<Sexig_kille> vill ni byta msn?
<Illegal_characters> nej ajg behåller gärna min :D
<Illegal_characters> vil inte förlora alla kontakter ;)

Vi har räknat matte :) bästa sysslesättningen en lörda kväll... :) Vilket liv vi har!

Plankstek!

oj visst fel länk högre upp, så det kan bli^^ Här är rätt:
http://pi.ytmnd.com/

Du måste läsa denna blogg: http://ninefingers.blogg.se/1191108992_mitt_trettonde_inlgg.html


27/9 -07

Hur ska man bete sig? vad ska man göra? kommer allt sluta bra? ska man sluta hoppas?

alla tror det är så jävla lätt, men det är det inte.. det är fan det svåraste som finns att acceptera.

orkar inte skriva mer.. vet inte vad jag ska skriva.. trodde inte det kunde bli såhär, men så blev det..

/Sandra (som trodde att hon inte skulle ge upp)


19/9 -07

Måste börja med att skriva att Jag, Elin och Jennie har preliminär bokat en resa till stockholm den 16 november ;)


Men nu till den riktiga bloggen... dagens blogg kommer handla om Jennie :D eftersom jennie har skrivit bloggar om mig, så är den nu min tur att hämnas. observera att jennie själv föreslog att jag skulle skriva om henne ;)
image35 
(jennie porrar sig i soffan)


Hmm hur ska man nu börja? Finns så mycket att skriva om henne.. Hon har en helt underbar personlighet och vill alla väl. Jag har nog aldrig varit med om att hon har varit dum mot någon. (inte utan att personen ifråga förtjänar det iaf;) ) jennie sprider en otrolig glädje omkring sig och är sällan tjurig. Hon har en humor på topp, eller det beror på hur man ser det. men från mina ögon sett så är den gudomlig ;) kan bero på att vi har ganska lik humor och väldigt konstig sådan.. ett exempel på det kan hittas här:   http://uk.youtube.com/watch?v=T7u1_RLUVro


Jennie har även ett sinne för sexhumor. Det är det vanligaste återkommande ämnet inom hennes skämt, och det är väl här våran humor skiljer sig.
När vi ändå är inne på ämnet så kan vi ju fortsätta.. jennie är inte alltid som man tror. Hon säger att jag är en sexfantast men hey välkommen till klubben ;) Eftersom hon nu satt och drog upp allt snuskigt jag sagt/gjort (hon kom bara på 9 saker;) )så kommer här en liten hämnd. sakerna är hämtade från lördagens kalas hos Elin:

Hon Erbjöd sig helt frivilligt att vara naken-modell. och efter en liten stunds prat kom nästa påstående från henne. Hon har lagt upp lite planer för framtiden, vi diskuterade att det var dyrt att vara konstnär men det skulle hon ordna genom att skaffa sig en rik man som kunde köpa saker till henne, men det viktigaste av allt var att "han kunde tillfredsställa hennes behov." det där kan bara tolkas på ett sätt. SNUSK!

Jag har väldigt många minnen tillsammans med jennie. bl.a kungshamn sommaren 2006 där vi träffade 2 norrmän som vi snackade med en hel kväll :D och även lite mindra saker som våra små inlines-utflykter. eller som den dagen vi fick för oss att cykla till A6 men bara kom halvvägs för att jennie fick punka och började då ist gå :P Eller när vi skulle köpa digestive kex XD orkar inte skiva hela den historian.. n i får fråga mig eller jennie om ni vill veta ;)

Jennie är en människa som man kan prata om allt med :D man behöver inte skämmas för att säga någonting, hon lyssnar och förstår :D en sån människa som alla behöver som kompis :D

image36image37
(bara för att bilderna är så ful aså lägger jag upp dom, jennie jag älskar dig, även om inte vi lyckas så bra med pooserna när vi äter pizzasallad) bilderna är från gränna och halmstad sommaren 2006

Jennie du betyder så oerhört mycket för mig!  Älskar dig Vännen! <3

/sandra (som aldrig vill förlora en vän som Jennie!)


19/9 -07

I Hagnesta Hill
blinkar tv-ljusen
Jag gör vad jag kan
Drömmer mig bort
I Hagnesta Hill
bland de identiska husen
Rycker vi till
Reklamen avbryts för sport

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
Dom jävlarna tog oss
en efter en
Dom ljög och bedrog oss
med sanningen
Dom jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
som att vara beväpnad
Och under belägring kan jag skjuta dig ut

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
Dom jävlarna tog oss
en efter en
Dom ljög och bedrog oss
med sanningen
Dom jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
Dom jävlarna tog oss
en efter en
Dom ljög och bedrog oss
med sanningen
Dom jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld


Kents nya låt "ingenting". älskade den redan första gången jag lyssnade på den :D fy fan så bra :D

Kent<3

image34
(jocke berg på väggen i mitt rum)


/sandra (som ÄLSKAR Kent)


12/9 -07

Hejsan hoppsan!
dags att skriva lite blogg igen :P vad ska man skriva om idag då?
kom på att jag inte skrivit om mig själv:P
så här kommer bloggen om mig:

image33
Jag i Smögen 2007
Sandra är namnet, 17 år fyller 18 i februari.. Singel ;) pluggar på naturprogrammet med inriktning kemi.. inte jättekul men det funkar.. jag har ingen aning om vad jag vill göra efter studenten. Det återstår att se ;) på fritiden spelar jag fotboll, är målvakt i ett div 3/ div 4 lag (beror på hur bra jag är;) ).
 Vänner har jag några stycken, för att nämna några namn så: Jennie, Joppa (johanna), Elin och Mickan. utan mina vänner skulle jag inte klara mig<3 Tråkigt nog går ingen av dom på min skola utan dom går på estet-skolan peset.. jag går på ED.. försöker hinna träffas så mycket det går. men är svårt att hinna med allt ibland.. saknar högstadiet lite fortfarande då det alltid var jag, jennie och joppa..  men tiderna förändras..
jag är enligt många ganska glad av mig och enligt jennie kan jag till och med vara rolig ibland ;) svårt att beskriva sig själv så jag bad några beskriva mig med tre ord.. verkade svårare än väntat.. vi ändrar till 5 och ser ;) det blev blandad kompott ;)

Elin: (ville ha fler men tog 3 st utan inbördes ordning) "underbar, söt, smart och jättesnäll" ett litet "oj det blev fyra" efter det också ;)

Fredrik: "världens bästa sandra, sötast, snällast, underbar"

Alle: "sandy, rocky, cool" (han envisas även om att jag ska tillägga att jag är kåt och bög ;) )

Jennie: "sexfixerad, snäll och rolig" ( ta inte henne så allvarligt ;P )

Jani: "knasig, smart och svart"

kul att se hur andra ser mig ;) hihi

Sen har jag ju en liten familj också. den består av en mamma och en pappa vid namn annelie och morgan.

Har en lillasyster , Emma, på 8år (9 i oktober), hon är världens underbaraste syster :D En liten ängel helt enkelt :D


Har även min kära broder, Niklas, som tyvärr inte bor hemma längre. Han e 20 år bor med sin flickvän Tove i en lägenhet.. Han är väldigt flummig :P



saker jag gillar: Fotboll, vänner(alla vänner!), resa, datorn lite smått iaf ;), sommarlov, min födelsedag, julafton, snälla människor, musik (bl.a Kent, green day och sarajevo) jennie tycker även att jag ska nämna sex men jag vet inte om jag kan säga att jag gillar det :P vet ju inte så mycket om sånt där ;)

saker jag ogillar: dumma människor, skolan (iaf prov), när man glider ifrån människor som man tycker om!

Min högsta önskan: Att jag och mina kära vänner håller ihop hela livet! :D <3 och att jag får ett bra liv såklart ;)


är det något mer ni vill veta så får ni fråga ;)

Pusshej

/Sandra (som mår bra helt enkelt :D )


11/9 - 07

En grönprickig tusenfoting med inlines, som ser ut som en zebra,hoppar på ett ben på rutiga moln tills han kommer fram till solen där han drunknar i en vattenpöl...

Idag har vi haft kemi-friluftsdag med lekar och tipspromenad och fika :P slutade halv 11 sen åkte jag och städade på pappas jobb.. tjänade 100 kr :D wiie riik:D ´

spelade fotboll med, förlorade med 8-0 och så fick jag en stooor bula på foten på köpet ;) men men det går väl över :P sen var det hem och se idol..

nu ska jag sova.. har redan varit uppe en halvtimme för länge :P halv tolv var det ju :O usch på mig..  bäst jag går och lägger mig.. gonatt :D

pusshej

/sandra (som borde sova tidigare och inte tycker om engelska pappret)


Sarajevo <3 7/9

Var på sarajevos spelning igår.. så sjukt underbart! :D dom spelade "Hold me" :D Espen (sångaren) sa till och med att den var för att vi hade önskat den... "dom tre tjejerna längst fram" det är vi det ;)

Efter spelningen var jag och Elin lite blyga och vågade inte gå fram till dom :/ så det var 3 andra tjejer som hann före oss.. men vi såg att dom gick ut genom grindarna.. så efter ett tag gick jag och elin ut där och gick ner till parkeringen och skulle svänga åt höger, alltså inte gå förbi dom.. men då ropade Espen och undrade om vi skulle gå hem.. men det sa vi att vi inte skulle :P sen gick vi fram och pratade med dom.. sen var vi med dom hela kvällen :D skitkul :D fick kram av Espen och Lukas :D och gjorde gimme five med snygg-Theo ;) mihi

image23
(Jag, Elin och Jennie med sarajevo +överraskning -oskar med andra ord: övre raden Fr.v "överraskningen", Nils, Snygg-Theo, Espen. mellanraden: Jag Elin och Jennie. längst fram: Joel. frånvarande: Oskar och chauffören Lukas)


Nisse *bham* Theo *bham* Joel *bham* Oskar *bham* och Espen *bhambham* ;) haha

stackars lukas som fick ta hand om dom fem.. kan inte vara lätt.. hoppas han fick hem alla sen iaf ;P

just det.. var ju tv inspelning också.. och självklart ställer sig Ernst (från sommartorpet) jämte mig.. hmm undra om man kommer vara med på tv i höst nu då :O isf är det "första, andra,tredje" som programmet heter ;)

Espen: "-Hejdå sarajevo-fans, vi hörs på myspace!"

Pusshej

Sandra (som gillar Sarajevo + Lukas ;) )

RSS 2.0