25/5-10

Och då kommer känslan den smygande känslan den enda jag inte rår på. Då stänger jag själen klämmer ihjäl den hittar en himmelsk drog...

Idag har jag verkligen ingenting att skriva och ändå så ger jag mig in på det idag. Hela helgen har jag tillbringat tillsammans med Emil, i fredags var vi på fest och i lördags var vi hos hans pappas flickvän och grillade och spelade spel. lördagen var tusen gånger roligare än fredagen, det behövs inte så mkt för en lyckad kväll! god mat, några spel och lite gott att dricka (med betoning på lite). Gitarren var pricken över i:et på kvällen! på söndagen sov vi jättelänge och sen åt vi glass och kastade boll i solen, och jag stannade kvar hela dagen. En bra helg!


Fredag på väg till Zetterberg:


Lördag på väg till Lisa:




Det här med alkohol är en svår grej alltså. får man i sig en lagom mängd kan det bli en sjukt bra kväll och man blir glad och pratglad. om man däremot får i sig för mycket så blir man bara jobbig (iaf i andras ögon). och skulle man få i sig ännu mer så slutar det på toan, vilket heller inte är kul. Det här gör det ju ganska enkelt att se att man ska dricka ganska lite. TROTS DETTA så tänker man (ofta) att idag ska jag bli full och ha så jävla kul... men det är ju faktiskt trots allt inte fyllan som är kul det är ju folket man är med och det man gör, och med tanke på att folk bara tycker att man är jobbig om man är för full så varför ens satsa på det? Jag har gjort misstaget själv många gånger men ska faktiskt försöka hålla mig till en lagom mängd den här sommaren! Jag ska ha kul! INTE vara skitfull, sen om jag är lagom full så är det ju perfekt! För alkoholen är inget man behöver hoppa över, man behöver bara lära sig att behärska den!

nu ska jag snart sova och imon är ännu en jobbig dag då jag och emil går omvartannat, jag börjar jobba innan han slutar och han går och lägger sig innan jag kommer hem. Känns konstigt att inte ens prata med varandra efter att ha umgåtts en hel helg :( Tomt! Men men snart får jag ju förhoppningsvis träffa min tooojja taaka pojkvän igen :)

Blev ett ganska långt inlägg ändå. Godnatt!

/Sandra (som inte tycker om att jobba kväll)


15/5-10

en liten uppföljning av föregående blogg...

pga dåligt väder så åkte min familj aldrig iväg så helgen har blivit en liten familjehelg :) igår åt vi mat och tittade på så ska det låta, riktigt bra program faktiskt :) sen tittade jag, mamma och emma på en film som hette marley och jag, helt okej film.. sen gick jag och la mig... Idag gick jag upp tidigt för att åka till tryckeriet och jobba med laget. när jag kom hem la jag mig i sängen och tittade på robin hood - men in tights, men lyckades somna. När jag vaknat spelade jag monopol med emma och mamma, emma vann och jag kom sist. sen spelade vi vilda vikingar då vann jag och emma kom sist :) sen har jag bara segat runt och väntat på maten. och när vi ätit den så löste jag och pappa korsord, roligast på hela dagen faktiskt! Det blev kallt på altanen och klockan blev tio så det var dags för mig att fixa lite käk till imon och nu har jag gått och lagt mig.. imon ska jag jobba och så var även denna helgen över!

Jag är så otroligt glad att jag har en så underbar familj (hade varit ÄNNU bättre om Niklas varit hemma också). så jag måste erkänna att jag är lite skadeglad och tycker att det var tur att dom inte fick åka på nån husvagnssemester i helgen!

Jag och mamma har även testat 4 nya sommarsmaker på cider. här kommer en liten summering:
Hannas summer mojo - inte så god men drickbar.
herrljunga +46 sommarcider - kan nog vara god om den är riktigt kall och en varm sommardag på stranden så funkar den nog utmärkt!
rekorderlig summer cider Wild Strawberry Kiwi - god, väldigt smakrik cider! rekomenderas!
xide strawberry blackpepper - inte alls min smak på cider!

det var alltså bara en av de 4 sorterna som var riktigt god, lite illa tycker jag.

nehepp nu är det dags att sova! godnatt

/Sandra (som måste bli liiiite mindre beroende av facebook)

10/5-10

behöver nån som behöver mig....

en såkallad "down-period", det är precis vad jag är inne i nu.. kände det komma smygandes redan i helgen.
Hostar, näsan rinner konstant, känns som om någon försöker spränga mitt huvud och allting som alla gör är bara fel. Orkar inte göra något men vill ändå. Finns ingenting att göra här hemma och jobba orkar jag inte. blir väl på onsdag kanske... Imon är det fotbollsmatch. En match som jag sett fram emot länge, mot ormaryd som spelar i div 3. mår jag som jag gör idag kommer jaginte kunna spela den matchen... i helgen kan jag förhoppningsvis vara med elin och becca på fredagen, men måste upp och jobba med fotbollslaget på lördag... på kvällen på lördag är alla borta så blir väl att laga mat till sig själv och titta på 300 avsnitt av family guy tills man kan allt utantill, sen jobba på söndag morgon... vilken super vecka! det är bara måndag på denna helvetesvecka.. 

egentligen vill jag inte skylla på någon annan för det är väl inte någons fel mer än mitt eget att jag mår som jag gör... Och förlåt alla som råkar ut för min tjurighet, det är säkert inte erat fel! det är bara jag som är störd och inte kan ta hand om mig själv.. inte ens hitta på nått att göra som jag tycker är kul, nej jag sitter hellre och gnäller på allt och alla... sånna som ajg borde bara hålla käften och skaffa sig ett liv!

Nu ska jag försöka sova för det behöver jag...

/Sandra (som inte tycker om sig själv just nu)

RSS 2.0