21/5 -08

"Könsord, könsord, könsord"

Vill inte ha massa fula ord i min blogg men fan vad ont jag har i mitt knä. Tjejer är nog dom mest klumpiga varelser som finns när det gäller att spela fotboll. På träningen idag kom Katrin fri mot mig, hon fick bollen för långt ifrån sig och jag rusar ut för att ta den. Skriker "målvakt" för att Jag ser att jag kommer hinna före henne. MEN ÄNDÅ så är hon så jävla dum så hon slänger sig och glidtacklar, med dobbarna före såklart, rakt in i mitt knä. Nu sitter jag här med ett helt jävla skoavtyck på knäet och det gör för jävla ont hela tiden. Vill ju vara med på matchen på söndag, undra om det kommer funka :/ Nästa gång kanske motståndaren kan lära sig att hoppa nån gång?

Micke när han bär ut mig från planen (ropar till Peter):
"Vi ska gifta oss! du du du du (bröllopsmusik)"

Bra att man har kul på en träning även om man sitter bredvid och tittar på med en stor jävla kylpåse på knäet...

Dags att sova, vill inte vakna imon kommer göra så ont :(

pusshej


/Sandra (som vill skrika HÖGT)


11/5 -08

" -Jag har lärt mig att man aldrig kan berömma tjejer. Då blir dom bara sämre. Men du har varit fantastiskt bra!"
Ibland är min tränare snäll mot mig, även om han kallar mig för Tvålen.

Kollektiv kollaps. Så beskrev Micke dagens match mot Habo, och jag kan inte mer än att hålla med. Man det var nog bra att förlora en match nu så vi inte blir för självgoda. Synd bara att det var mot Habo för dom är verkligen inte roliga att spela mot. Det är ett jävla gnäll hela tiden och dom kallar våra spelare för massa konstiga saker, dom rivs skriker och håller på hela tiden. Spela fotboll och håll käften. Jag fick mig ett litet utbrott på domaren också men jag lyckades hejda mig och kastade vattenflaskan i stolpen ist för att skrika nått fult. Man ska inte klaga på domaren, men han var verkligen inget att hurra för...

Helgen har varit kul. I fredags var jag hos Elin i mullsjö :) det var mysigt. i lördags var jag taxi på dagen och skjutsade mamma och pappa och emma och tommie till habo. På kvällen lånade vi jennies mammas cab och drog till gränna. Tänk att dom lånade ut den till mig :O haha ;) I gränna badade vi i vättern och grillade på kvällen :) för bilder, se sandjaa.bilddagboken.se.

Har inte så mycket att skriva... är ledig imon, det är alltid skönt. ska väl bort till pappa och städa och så ska jag städa hallen och så ska jag läsa engelska bok och så ska jag träna fotboll.. fullt upp med andra ord..

nu har jag inget mer att skriva, blir bara massa onödig text som ingen vill läsa om jag skriver mer... men men ha de bra allihopa!

pusshej

/ Sandra (som har ont i hela kroppen)

8/5 -08

Direkt hämtat ur jennies (ninefingers.blogg.se) blogg:

"Det finns bara kåta kvinnor i Norrahammar!

Oyeah, dagens händelse. Sandra, Joppa och jag stod ute och pratade när plötsligt en utlänsk man i ca 50 års ålder kom fram och frågade om vi hade cigg, vilket vi självklart inte hade (vi är ju ordentliga vi).
Han talade sedan om för oss att han hade varit och träffat en kvinna som bodde i en av lägenheterna. Och tro det eller ej, men hon hade varit jätte kåt. Hon hade fått orgasm hela 4 gånger, och det var, vilket han ofta upprepade, konstigt eftersom hans fru aldrig klarade mer än två gånger. Denna kvinnan han träffat var dessutom 50 år, kom från Salvador och hade inte haft någon man sen 3 år tillbaka.

Mannen berättade sedan att han varit i en sexbutik och köpt spray som han sprayade på, med hans egna ord, "förlåt, förlåt... kuken". Detta gjorde han därför att hans spermier var så långsamma. Och denna spray hade faktiskt fungerat för han hade kunnat rida och rida i en hel timma och kvinnan hade som sagt fått orgasm 4 gånger.

Måste även nämna att han nu stod och väntade på taxin hem till hans fru som han varit gift med i 30 år. Hon skulle inte märka någonting för han skulle ligga brevid henne i sängen
"tyst som ett lamm"!

Otroligt vad mycket man kan få reda på på så kort tid. Kanske lite för mycket..."

Detta var som sagt dagens händelse haha.



Hade träning idag. Jag har fått ett nytt smeknamn, igen, av min tränare - "Tvålen" mycket snällt.. :P
Hade målvaktsträning idag och jag och emma skulle rulla bollen till varandra efter ett tag säger Micke, "Jag är med också så kör vi trekant" och självklart kan jag inte hålla mig när han säger det och brister ut i gapskratt och Micke börjar skratta och säger bara "tänk inte så om allt jag säger". Jag tror alla förstår hur jag tänkte :P man får sig alltid många glada skratt på fotbollsträningarna.. Det är riktigt kul nu! :D

Imon blir en spännande dag. Först ska jag köra in bilen till nybergs på morgonen. Efter det har jag matteprov, nationella i matte C. Efter skolan ska jag vänta på att elin slutar, sen ska jag hämta ut bilen igen på nybergs.

aja dags att sova nu så jag är pigg på provet imon.. gonatt alla!

/Sandra (som även kallas Tvålen)

4/5 -08

Gojera, Gojera, Gojera, Gojera, Gojera, Gojera, Gojera heja heja NIK!

Fy fan så gött! vinst idag igen mot tranås. Vann med 1-0. Mycket bra kämpat tjejer!!
Hovslätt på onsdag, dom fega jävlarna xD så sjukt^^ haha men fan vad vi ska klå dom! :D

I onsdags skulel jag och elin till stan och fira valborg. jennie hängde med en stund också och kollade på brasa. sen var jag och elin kvar en stund efter jennie hade åkt hem. men det var inte så kul så vi åkte hem. vi fick med oss lite sällskap hem också^^ haha ;P

torsdags var det kalas för farmor. hon fyllde 85. det var trevligt att träffa den sidan av släkten också :P

I fredags hade vi filmkväll/natt hemma hos mig.. blev inte som vi hade tänkt oss men det blev mysiogt ändå. bblev 2 filmer sweeney todd och dirty dancing.. sweeney todd är jättebra. dirty dancing är mindre bra.. kolla min bilddagbok för bilder och mer info ;P sandjaa.bilddagboken.se

"Älskling, Du är efterbliven.   -Joppa till Daniel på pizzerian.

/Sandra (som borde plugga matte)

RSS 2.0