12/6 -08

Sommarlov :D <3

ojojoj vilken start det blev :P kan det bli bättre? haha NU ska jag sova.. ska åka med bussen 8.34 och jobba imon.. gonatt gott folk :P

/Sandra (Som är nöjd med kvällen)


8/6 -08

We're gonna rock the world, rock the world
We're gonna dance all night, dance all night


Var längesen jag skrev något här. dom har ju hållit på och flytta och greja jag har inte orkat engagera mig och fixa allt. men nu e det gjort och man behövde egentligen inte ens göra något..

Vädret är helt underbart, hoppas det är såhär hela sommaren. Har hört att det ska bli sämre denna veckan. inte så oväntat dock med tanke på alla som slutar skolan osv..

Vad som händer i mitt liv just nu vet jag inte riktigt.. jag tar dagarna som dom kommer mest.. brukar vara så på sommaren, det ä skönt. Skolan är inte mycket allvarligt längre bara massa betygsnack hela tiden och birgittas kemi-lektioner är seriösa. det är väl det enda. Imorgon är det den årliga kemibanketten,ska bli spännande att se om det blir lika kul som förra året.

altid lika svårt att hitta på något att skriva om. jennie ska välja ämne. spännande, hoppas hon är snäll idag :P

"De sexuella rättigheterna för svart och vit randiga, färglada spöktusenfotingar utan ben."

Lite svårt att komma på nått att skriva om detta. men jag tycker dom borde ha samma rättigheter som oss! eller nej kanske inte. Vad fan vet jag? och varför skulle jag bry mig. vet du vad Jennie? det var ett dåligt ämne för det finns inga färglada spöktusenfotingar utan ben!! HAH!

Nu tog denna bloggen slut för ajg har inget att skriva om. har ni ett ämne som är bättre än jennies så säg gärna till ;)

Pusshej

/ Sandra (som tycker om sol och värme)

RSS 2.0