26/1-10

Jag skrev mitt namn i vattnet, så du vet var jag finns...

Bara för att jag sa till jennie att jag inte skulle skriva blogg idag så gör jag det :P jag har dock inget att skriva så det blir inget långt..
jag har lyckats lägga in en egen header och byta lite färger :D ska fixa lite mer sen nån dag nu när jag vet hur man gör.. blev ganska fint ändå tycker jag..

Nu har jag inget mer att skriva.. ligger och väntar på paradise hotell men jag är trött så egentligen kanske det är bättre att titta på det imon på tv6 play.. hmm får se om jag somnar :P Bara 2 dagar jobb kvar sen ledigt i 3 dagar :) och 20 årsfest på lördagl, igen ;)

aja so long suckers! ;)

/ Sandra (som ska på AC/DC i sommar)

Test


22/1-10

Jag räknar tre, fyra, fem
(ljug för mig, ja ljug för mig)
Det är inte slagen som känns
(ljug igen)
Det går en osynlig gräns
(ljug för mig, ja ljug för mig)

/Sandra (som inte fattar någonting)

21/1-10

Ekmanbuss nannananna ekmanbuss

Bara för att jag HATAR radioreklam och att den låten sätter sig i huvet hela dagen efter att man har hört den en gång. Så, nu har jag det sagt!

jag har aldrig nånting att skriva om och det är därför jag inte skriver nånting här, tänkte att jag skulle börja ha det här som dagbok och skriva vad jag har gjort varje dag, men grejen är att det finns så många dagar då ja ginte gör ett piss som är värt att nämna därför blir det ganska tråkigt..

men idag har jag jobbat och sen var jag på mcdonalds och bio med Emil :) Vi hade lika kul som vanligt och filmen var bra! känns alltid lika kul att hitta på nått på en vardagkväll, känns inte lika tungt under dagen när man jobbar när man har något att se fram emot :)

Jag och mickan har haft 20 årsfest också som blev riktigt lyckad! Jag hade hur kul som helst och jag tror att dom flesta andra hade det också, synd bara att bussarna gick så tidigt hem :( Tack Mickan för att du ville ha den här festen tillsammans med mig, vi är ju festfixarna nummer ett ;)

Nu ska jag sova och imon blir det utgång till waffis verkar det som :P Godnatt!

/Sandra (som tycker att Joel Kinnaman dreglade lite för mycket, mer än vad tjejerna dreglar efter honom till och med)

9/1-10

Hey Mr Cowboy, kom hit och rädda mig..

Var längesen jag skrev här, har haft fullt upp med jobb så det har inte blivit av och imorgon ska jag jobba igen.. är väldigt trött på att jobba nu och såhär ska man hålla på hela livet. hade varit helt underbart om man hade lite kul på jobbet men det är sällan roligt... måste komma på vad jag vill göra med mitt liv, måste hitta nånting annat, det här kommer inte funka i längden :/ är så trött på allting just nu, vill bara ligga bredvid min emil och bara kramas.. Men men nu är det jobb i 5 dagar framöver igen, på Måndag får jag förhoppningsvis kramas lite iaf =)

Har haft lagdag idag, var otroligt opepp när jag åkte dit och vaknade typ en kvart innan jag skulle åka.. blev iaf väldigt roligt med olika tävlingar, bastu, badtunna och god mat :) hade väldigt kul i badtunnan och vi slängde oss till och med i snön och sen hoppade i tunnan, trots att det inte var så jättevarmt i tunnan och väldigt kallt i snön... väldigt lyckad kväll :) Tack damer!

nu ska jag sova för min klocka ringer 5.45 imorgon.. Godnatt!

/Sandra (som är trött på det här livet)

RSS 2.0