29/8-10

Jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig.

Hade en mycket trevlig kväll i fredags! Förfest här med wii, singstar och annat skoj. Träffade Mimmi på o'learys också som jag inte träffat på evigheter. Väldigt kul! Blev kanske liite mycket alkohol till slut, men men, gick ganska bra ändå tycker jag.
Sov länge igår, massa mys med Emil och sen en lång och seg väntan på att åka och jobba på natten. En lagom lugn natt som gick ganska fort. Hem och sova och sen åka direkt till match idag när jag vaknade. Råslätt stod för motståndet och det blev en ganska enkel match med vinst, 6-0. Mycket fint. Så sammanfattningsvis så har det varit en mycket bra helg! 

Lite bilder från förfesten i fredags:







Snart ska jag nog sova. Vi hörs nog imorgon!

Pusshej

27/8-10

I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig.

Jag är taggad för utgång!



Vi ses i dimman!
puss

26/8-10

Kostymen är inte jag

Än så länge håller jag vad jag lovar! Idag har jag dammsugit hela huset och gjort mat, klyftpotatis och äppelbiffar =) Gott blev det! Det är vad jag har hunnit med idag, så går det när man går upp halv 1. Usch! 
Om ca en timme ska jag åka och träna, och idag regnar det faktsiskt inte. Jag ska väl inte säga för mycket för det skulle inte förvåna mig om det börjar regna kvart över 6.

Kan ju berätta också att jag bestämt mig för att min inledningstext ska vara från en kentlåt och det ska vara den meningen som är just när jag tänker skriva texten. Så vet ni varför det kankse inte alls stämmer in med vad bloggen handlar om.

Det var dagens inlägg, blev inte mer än så!


Pusshej 

25/8-10

Jag stjäl tillbaka min tid, alla timmar ni en gång stal av mig

mhm, jag är inte bra på det här. Men jag ska skärpa mig nu tänkte jag. Sommaren är slut och det känns faktiskt som höst ute nu. Inte alls samma värme. Idag har jag gjort soppa, städat rummet och sökt jobb. Passade även på att testa mina sminktillbehör som jag köpte på ge-kås förra veckan. Tog även lite bilder :)

Jag och Emil har varit ihop i två år nu, för er som missat det ;) Helt sjukt, men ack så glad jag är! Han är bra den killen alltså <3

Ska nog försöka lägga upp en blogg om dagen eller iaf minst varannan dag.




mhmm det är den snygga sidan av mig! ;)

Ikväll blir det fångarna på fortet och time out =)

Pusshej!

RSS 2.0