20/3-10

Tar av sig tröjan ett födelsemärke fläckar hans hud och genom fönstret är han skapad som en gud..

Igår åkte jag och Emil till göteborg för att gå på Kent. vi passade även på att äta födelsedagsmiddagen som jag fick av Emil i present. En trerättersmiddag på La Gondola fick starta våran underbara kväll. Mycket gott! När vi ätit klart gick vi till liseberg och ställde oss i kön inför insläppet. När vi väl kom in så köpte jag mig en t-shirt ohc en nyckelring och Emil köpte sig en öl, när vi kände oss redo gick vi ner till golvet där vi skulle spendera de närmsta 3.5 timmarna. Camela som var för"band" spelade 5 låtar och det var väl ganska bra, men inget vidare drag i det hela. sedan var den segaste väntan på hela kvällen, innan Kent gick på scenen. När de väl kom upp på scenen var allt hur bra som helst! går inte beskriva känslan av att stå där! och låtlistan är inte så mycket att klaga på heller (se längst ner), det enda man kan säga är ju att de äldre låtarna är mycket bättre live än vad de nya är, helt klart! "10 minuter", "pojken med hålet i handen" och "socker" var de bästa låtarna på hela spelningen, sen har ju "mannen i den vita hatten" en speciell känsla, speciellt med extraverserna och den nya avslutningen på låten, istället för att sjunga "vi ska alla en gång dö" så sjunger 3000 pers "du och jag ska aldrig dö".. Magiskt! En lätt hand på magen från min älskade pojkvän på det också och jag var lyckligast i hela världen! Efter konserten var vi ganska slitna båda två så vi åkte hem och la oss och tittade lite på tv, men somnade ganska snabbt, iaf jag..

idag blev det en sväng på stan och det var hur mkt folk som helst så vi gick och satte oss en stund på stationen och fikade =) Sen bar det av hemåt!

Tack igen älskling för en underbar kväll! Du är knäpp men det gör inget, jag älskar dig ändå! Jag vet ju att du älskar att retas med mig =) <3

Låtlistan:
Taxmannen
palace & main
10 minuter
töntarna
socker
sjukhus
romeo återvänder ensam
LSD,någon?
musik non stop
idioter
pojken med hålet i handen
vals för satan
FF
ingenting
vy från ett luftslott
krossa allt/dom andra

på drift?
kevlarsjälv
Mannen i den vita hatten


Dags att sova, jobb imon!

/Sandra (som tycker att kent blir väldigt mycket bättre live) 

16/3-10

Bara för att jag är så himla kreativ ibland!



När jag satt ensam hos Emil och inte hade nått att göra så kom jag på den briljanta idén att rita lite i paint =) ibland är jag bra :) En fin överraskning när han kom hem också, eftersom jag då hade åkt hem!

/Sandra (som faktiskt inte målar bättre än än 3-åring)


16/3-10

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground

Jag har ingenting att skriva, men jag tycker om textraden ovan från salems låt i melodifestivalen. det var bara därför jag ville skriva den här bloggen, haha.

På tal om textrader, har hört charlotte på mix megapol prata om det och har även observerat själv pinks låt sober.

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at four o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

Jag känner igen mig själv så bra i texten, framförallt det som står med tjock text. Jag är verkligen rädd för att vara själv, jag vill aldrig vara själv. och jag vill hela tiden ha nått att göra, tycker inte alls om att bara sitta och göra inget.. jag vet inte om det är ovanligt men ibland känns det verkligen som att det bara är jag som HATAR att vara ensam. Emil har påstått det någon gång också och jag har väl inte riktigt tänkt på det innan han sa det, men det finns någon slags rädsla eller liknande som gör att jag inte vill vara själv utan hela tiden vill ha någon vid mig. många tycker ju att det är skönt att bara sitta hemma för sig själva och se en film eller whatever, men nej usch. det är INTE min grej.
Jag kan inte förstå mig själv riktigt vad som är så hemkst med att vara ensam. För det är ju inte så att jag aldrig kommer träffa några människor mer bara för att jag sitter på mitt rum ensam och ser på en film en kväll.. tyvärr kan jag nog inte göra något åt detta, det är väl bara inse att jag är en väldigt sällskapssjuk person. det är ju tur att jag har en underbar familj och många bra vänner och dessutom en fin pojkvän! :) Det blir ju inte så många ensamma stunder då..

snart dags att sova, ensam idag, efter två underbara nätter hos Emil :) Sova ensam har jag inte så stora problem med, fast det är klart får jag välja så sover jag hellre bredvid Emil, eller gärna halvt på honom, stackarn! hihi <3

/Sandra (som längtar till fredag)

13/3-10

Ingenting, först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting...

Ingenting, det är svaret på vad jag har gjort ikväll.. från kl 21.30 efter att ajg skjutsat min bror och hans flickvän så har jag bara suttit här vid datorn och gjort ingenting.. i stort sett stirrat på skärmen som visar facebook.. klockan är nu mer än halv två vilket betyder att jag suttit här i 4 timmar och bara tittat på en skärm, jag har inte ens spelat nått, knappt rört varken musen eller tangentbordet.. jag måste fan lära mig att låta datorn vara.. det här funkar ju inte, deppigare är svårt att hitta... fy fan

Jag hatar helt enkelt att vara ensam!

imon blir det sova länge och sen träning och sen melodifestival, förhoppningsvis tillsammans med Becca :D kl 23 börjar jag jobba, surt som fan, men ärligt talat så är det nog nästan bättre än en sån här kväll iaf! då gör man ju lite nytta åtminstone...

nu har jag inget mer att komma med!

/Sandra (som har haft kents alla låtar på repeat hela dagen)

10/3-10

Sandra camar med Elin :D



plötsligt kommer nån annan och vill cama, så ja han fick väl det då...


ibland är jag bra asså :D och ankjävlen kom till användning :D helt perfekt!

/Sandra (som har sin bärbara dator på golvet)

6/3-10

party party!



20-årsfest! Hej svejs! :D

/Sandra (som har en pingvin-tröja)

RSS 2.0